Ifølge statistikker for cyber angreb er der et stigende antal advancerede trusler som zero-day exploits og brugerdefineret malware cyberkriminelle søger og finder løbende huller og andre sårbarheder i software, og udnytter disse til at få adgang til  netværk, systemer og data hos virksomheder, og de påfører ofte skader og udgifter indenfor få minutter.

For at blive bedre til at kunne opdage disse ukendte trusler, bruger mange IT sikkerheds eksperter avancerede detection teknologier, som analyserer opførsel af mistænkelige filer og afdækker skjult malware.  Truslerne bliver dog mere og mere intelligente i at finde vejer til at inficere din PC. Malware er nu ved at blive designet til at registrere tilstedeværelsen af virtuelle sandboxes, og derefter undgå dem. Det begrænser effektiviteten af trusselsdetekterings teknologier. Derfor har organisationer brug for en ny og innovativ tilgang til beskyttelsen af deres forretninger fra disse avancerede trusler.

Dette kræver threats analysis teknologi, som  ikke kan detekteres eller undviges af ondsindet kode. For at opnå dette mål, skal  en best-in-class advanced threat protection (ATP) løsning fokusere på det følgende:

  • Dynamiske sandbox analyser
  • Undersøgelser af krypteret trafik
  • Analyse af alle filer
  • Blokering af filer, indtil de er verificeret
  • Fremskynde afhjælpning af identificerede trusler

Mikla IT er SonicWall Partner og bruger til dagligt SonicWall Capture Threat Assessment: en service, som er designet til at hjælpe din organisation med at forstå, hvor jeres risici er. Denne service identificerer også de væsentligste risici, som din virksomhed skal fokusere på og hvor din virksomhed skal sætte mere fokus på for at forbedre din IT sikkerhed.

Capture Threat Assessment tager  typisk 1-2 uger for at få fuldt overblik over dine IT systemer.  Denne diskrete service overvåger, indsamler, analyserer og rapporterer netværksbaseret trusselinformation inden for dit miljø.

SonicWall tilbyder tre fleksible implementeringsmuligheder til placering af en SonicWall næste generation firewall (NGFW) i dit netværk til at udføre tjenesten Capture Threat Assessment (1-Arm TAP mode, WireMode og Layer 2 Bridge Mode).

Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at vælge den mest optimale implementerings mulighed for din virksomheds specifikke behov. Hver implementerings proces opererer i en passiv tilstand, så vurderingsprocessen ændrer ikke noget i jeres netværk - hverken IP adresser eller netværks trafik påvirkes.

Du er velkommen til at kontakte  Mikla IT for at høre nemmere om denne løsning samt en dialog om jeres it, netværks og sikkerhedsbehov.