Microsoft 365 Business hjælper med at beskytte din virksomhed mod eksterne trusler og data-lækager af følsomme forretningsoplysninger. Og det gør det ved at tage en lagdelt tilgang til IT sikkerhed:

-           For det første får din virksomhed beskyttelsen mod sofistikerede trusler, som kan være gemt i vedhæftede filer i e-mails og links. Samtidigt får dine IT systemer en avanceret beskyttelse mod nul-dagstrusler, ransomware og andre avancerede malwareforsøg.

-          For det andet får din virksomhed beskyttelsen mod data-lækager: Dette hjælper din virksomhed med at forhindre følsomme oplysninger, som kan være kundernes kreditkortnumre, fra at blive delt uden for din virksomhed.

-         For det tredje styrer din virksomhed selv adgang til forskellige informationer. Med Microsoft 365 Business kan din virksomhed styre, hvem der har adgang til data ved at anvende forskellige adgangs-restriktioner. F.eks., vil din virksomhed altid få mulighed for at fjerne forretningsdata på tabte eller stjålne enheder uden at påvirke personlige oplysninger og andre data.

Som nævnet før, har Microsoft 365 Business 3 beskyttelseslag. Det øverste lag fokuserer på at beskytte din virksomhed mod eksterne trusler ved at give muligheden for at have den høje kvalitet af IT,  men uden behov for en IT-afdeling i din virksomhed. Microsoft  365 Business  værketøjer gør din virksomhed fri fra farerne som spam, malware, virus, phishing-forsøg, ondsindede links mv. Samtidig hjælper Microsoft 365 Business med at beskytte mod sofistikerede trusler, som e-mail-vedhæftede filer eller links, nul-dags ransomware og andre avancerede trusler.

Det andet lag hjælper din virksomhed med at beskytte dine forretningsdata eller følsomme oplysninger om dine kunder eller dine medarbejder mod utilsigtet lækage ved at bruge dataforebyggelsesfunktioner og funktionalitet til mobilenhedskontrol på tværs af både iOS- og Android-enhederved at begrænse adgang til dine IT systemer fra uautoriserede steder eller via uautoriserede applikationer.

Det tredje lag fokuserer på styring af hvem der har adgang til indholdet af virksomhedensdata. En af udfordringerne, som små virksomheder har, er at kontrollere og styre, hvem der har adgang til virksomhedens følsomme oplysninger. Det er også svært at aktivere disse kontrolværketøjer  uden at hæmme produktiviteten. Informationsbeskyttelses politikker i Microsoft 365 Business giver mulighed for, at din virksomhed styrer selv hvordan data er tilgængelig og sikrer, at kun de rigtige personer har adgang til de rigtige data.

Har du mere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mikla IT på +45 69 15 45 65 /info@mikla-it.dk

Læs mere om os: https://mikla-it.dk/index.php/office365-azure-googleapps/