Den voksende brug af Wi-Fi i uddannelsessektoren spiller en vigtig rolle i mange projekter, som MIKLA IT leverer indenfor denne sektor. Mange IT-administratorer på skoler står over for globale og meget mere presserende spørgsmål lige nu:

•   Hvordan kan jeg etablere et Wi-Fi-netværk for levering af uafbrudt adgang til 1:1 computing, digital læseplan og mobil læring og andre børnenes aktiviteter online -  f. eks. Instagram, Facebook og Spotify?

•   Hvordan håndterer jeg min underliggende  netværks struktur og alle kravene til  båndbredde?

•   Hvordan kan jeg beskytte mine elever (og min skolens omdømme), når elevdata er nu overalt på skolen?

•   Hvordan kan jeg etablere IT infrastrukturen på skolen for at udvikle den i fremtiden og reparere den uden større omkostninger, hvis der vil ske noget nedbrud?

Her er en løsning på  disse emner fra MIKLA IT, som er her til at hjælpe sine kunder i uddannelsessektoren, så de kan får en god start på det nye skoleår.

ExtremeCloud

Har du mere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mikla IT på +45 69 15 45 65 /info@mikla-it.dk

Læs mere på : K-12 Education Solutions