Er du klar til at sige farvel til Windows 7?

Den 14. januar 2020 vil verden sige et pænt farvel til det elskede Windows 7-operativsystem. Microsoft har erklæret, at den efter den dato ikke længere vil opdatere eller understøtte systemet. Det er det sidste søm i kisten for en troværdig, ofte kopieret, softwarepakke, der har kørt på pumperne, siden nyere versioner ramte scenen. Og som med enhver anden afslutning er der nogle arrangementer, der skal gælde for de millioner af virksomheder, der har holdt fast helt til enden.

Her er alt hvad du behøver at vide om de kommende ændringer - og hvad du skal gøre nu for at forberede dig.

Slutningen på en æra

Nyheden om Microsoft, der lukker Windows 7-support, kan komme som en overraskelse for nogle af os, men operativsystemet har været på sine sidste krampetrækninger i et stykke tid. Faktisk stoppede Microsoft med at tilføje nye funktioner og hæve garantier for platformen tilbage i 2015. Når 2020 kommer, vil de ophøre med at frigive patches og opdateringer fuldstændigt.

Dette betyder ikke, at Windows 7-pc'er pludselig vil stoppe med at arbejde til januar; du kan stadig starte op i operativsystemet, hvis du holder den installeret. Men hvis du vil værne om dit privatliv, dine data og din fornuft, er det tid til at opgradere nu.

De Microsoft-opdateringer, der popper op fra tid til anden, eksisterer ikke bare for at irritere dig; de beskytter mod sikkerhedsproblemer og beskytter dig mod nye vira og malware. Uden den igangværende støtte vil Windows 7-brugere drukne i sofistikerede cyberkriminelle på udkig efter hurtige penge.

Derfor er det vigtigt, at du ringer til fagfolk for at forberede din virksomhed til at skifte til Windows 10 - eller et andet operativsystem - gør det nu og ikke når det er for sent.

Det er et krav, ikke et valg

Opgradering af dit operativsystem i god tid før Windows 7-udløbsdatoen kan virke som en beslutning, du bør gøre for at få ro i sindet, men det er endnu mere kritisk. Med tiden bliver en del af softwaren mere og mere uforenelige med OS. Programmer, som din virksomhed bruger dagligt bliver pludselig ubrugelig, men det reelle problem ligger i sikkerheden i dit netværk.

Windows udviklere er i et konstant våbenkapløb med cyberkriminelle som forsøger at udnytte sårbarheder i deres platform. Hvert opdatering bringer et væld af fejlrettelser og sikkerhedsopgraderinger, men cyberkriminelle finder næsten altid en ny måde at bryde igennem. Således udvikler udviklerne hurtigt et nyt program, og ringen fortsætter.

Når et operativsystem mister support fra disse udviklere, bliver dets brugere fuldstændig sårbare over for hackere.

Hvis du vil sikre din virksomhed, er det ikke et valg. Du er nødt til at opgradere, inden tiden løber ud.

Undgå at det går galt

Ikke alene bør du gøre brug af dine it-eksperter for at lette opgraderingen, men det er et must. Som nedtællingen er i gang for Windows 7, forventer de tekniske virksomheder en oversvømmelse af forespørgsler, når viksomhederne får øjnene op for at opgradere før det er for sent. Mange af disse it-udbydere vil have være fuldt bookede senere på året på grund af den store efterspørgsel.

Har du behov for hjælp med overgangen, så er vi ikke længere væk end et telefonopkald eller en mail

Du vil sandsynligvis være bagerst i køen, hvis du venter for længe. Så det er nu du skal tage fat i os, hvis du vil have vores hjælp.
Klik her hvis du vil i kontakt med os.

 

Used with permission from Article Aggregator