Som bruger af Myfone kan du nu hente en udvidelse til Google Chrome, der giver dig nemmere og hurtigere adgang til mange af Myfones funktioner på din computer.

Finder du et telefonnummer på en hjemmeside, du ønsker at ringe til, kan du nu gøre det blot ved at klikke på det.

Det og flere andre funktioner får du, når du installerer den nye udvidelse Myfone i Google Chrome. Se mere om alle funktionerne herunder.

 

 

 

Udvidelsen giver dig mange funktioner. En af dem er, at du får hurtig adgang til telefonsvarerbeskeder. Ved klik på Myfone-ikonet, kan du klikke dig direkte til aflytning af dine telefonsvarerbeskeder, ligesom du her også kan ændre på, hvad Myfone-ikonet skal vise dig.

Myfone-ikonet i toppen af din browser kan fortælle dig, om du har ventende telefonsvarerbeskeder. Ønsker du at slå funktionen fra, kan du gøre det under indstillinger, når du har klikket på ikonet.

Med funktionen klik og ring, er alle telefonnumre gjort klikbare i din browser. Det betyder, at du kan ringe til de numre, du finder på en hvilken som helst hjemmeside bare ved at klikke på den. En blå farve på nummeret samt et Myfone-ikon foran nummeret indikerer, at du kan klikke på det.

Klikker du på et nummer, skal du vælge, hvilken af dine enheder du ønsker at ringe op fra, hvorefter den valgte enhed straks ringer til nummeret - endda selvom det er din mobil, du vælger. På den måde slipper du for først at taste nummeret ind.

Alternativt kan du ringe op ved at markere et hvilket som helst telefonnummer på en hjemmeside, højreklikke på det og vælge Myfone efterfulgt af den enhed, du vil benytte til opkaldet. Dette gælder også numre, som ikke er markeret med den blå farve.

Udvidelsen indeholder også en funktion, der gør det muligt at ringe direkte fra adresselinjen. Her kan du enten søge efter dine eksisterende kontakter, eller du kan indtaste et telefonnummer.

Skriv Myfone i adresselinjen, tryk på tabulatortasten og skriv navnet på din kontakt eller nummeret på den, du vil ringe til. Tryk enter eller klik på navnet for at ringe op.

Du kan hente udvidelsen Myfone, der hvor du henter dine Google Chrome-udvidelser

Klik på Myfone-ikonet i din browser efter installationen og log ind med dine login-oplysninger til Myfone.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os eller se oftest stillede spørgsmål.
Vi håber du bliver glad for udvidelsen.

Med venlig hilsen
Din Flexfone-forhandler, Mikla IT