Den store ThinkPadguide

Siden 1992 har Lenovo været en essentiel partner for virksomheder verden over. I én fleksibel løsning har de trofast leveret værktøjet, der muliggør alt fra drift til innovation; ThinkPad’en.

Thinkpad har gennem 25 års udvikling etableret sig som verdens førende bærbare computer. Tusindvis af virksomhedsejere sætter hver dag deres lid til ThinkPad’en som den vigtigste samarbejdspartner i dagligdagen, og som en aktiv ressource til at nå forretningens mål.

Men, med en ThinkPad-familie, der bliver ved med at vokse, kan det være svært at finde rundt i hvilken model, der passer til forskellige virksomhedsbehov og mål.

Som Lenovo-forhandler er du en essentiel partner for virksomheder i beslutningsprocessen om nye IT-investeringer. Du skal hjælpe dem vælge det rigtige værktøj til deres forretningsbehov og -udvikling. ALSO guider dig gennem fire grundlæggende ThinkPad-serier til fire forskellige målgrupper og behov. Så kan du nemt få overblikket, og guide hvilken som helst type virksomhed til det bedste valg - og herigennem gøre dem til taknemmelige, trofaste kunder.

 

T-SERIEN

Ideel til ambitiøse medarbejdere på farten

Med en yderst høj ydeevne, er PC’ere fra T-serien stærke nok til at understøtte de mest krævende arbejdsopgaver. Samtidig kommer de alle med et yderst slankt og let design, samt en imponerende batterilevetid – en kombination, der gør dem til det eneste rigtige valg for ambitiøse medarbejdere på farten.

T490 er en kraftfuld, tynd og let PC på blot 1,46 kg med en batterilevetid på op til 16,1 timer. Den er den ideelle højre hånd til lange arbejddage og udfordrende opgaver med en kraftfuld 8. generation Intel® Core i5/i7 vPro processor og en 14” HD, FHD IPS skærm. S-modellen tilbyder samme kraftfulde hardware, men har ”slanket sig” endnu mere med sine blot 1,27 kg. På trods af det endnu slankere design holder T490S batteri i op til 20 timer.

T590 er en lidt større version af T490 og har samme powerfulde indhold, blot med en 15” FHD IPS HDR med Dolby® Vision skærm.

Batterilevetiden på op til 12 timer og Rapid Charge, der oplader batteriet til 80% på kun en time, sikrer desuden, at ingen møder eller agendaer afbrydes af en død PC. Sælgere og konsulenter kan gøre det, de gør bedst uden at bekymre sig om ledninger, kabler og klodsede computertasker.

Største fordele ved T490 , T590 & T490S

 • Multitasking bliver en leg med NVIDIA grafikkort og den seneste Intel® Core processor.
 • Suplim batterilevetid – op til 20 timer med T490S og rapidcharge technology for hurtig genopladning.
 • Både T490, T590 og T490S garanterer 100% datasikkerhed gennem hele ThinkPad’ens levetid.
 • Få en exceptionel audio-visuel oplevelse med Dolby®️ Vision™ WQHD og dual array far-field mikrofoner.

Medarbejdermålgruppe

De opgraderede modeller i T-serien, T490, T590 og T490S, er oplagte forretningscomputere til multitaskende medarbejdere, der har brug for nemt og effektivt at kunne navigere på farten. De er ideelle til ambitiøse konsulenter og medarbejdere på farten, der ikke vil gå ned på hverken kvalitet eller design. Med T-seriens nyeste modeller får man robuste forretnings PC’ere af højeste kvalitet – i en uhyre let og lækker indpakning.

 

L-SERIEN

Ideel til større virksomheder

L-seriens L490 og L590 er moderne forretnings PC’ere, der er designet til at imødekomme alle de vigtigste IT-behov i en større virksomhed - inklusiv PC-budgettet. De er begge udstyret med den nyeste Intel® Core processor, har 12-timers batteritid samt AMD Radeon grafikkort, og har derfor den høje performance og imponerende robusthed, som forventes af Lenovo.

Samtidig sørger en TPM 2.0-chip og Match-on-Host-fingeraftrykslæser (ekstraudstyr) for, at virksomhedens data beskyttes – lige meget hvor i verden, der arbejdes fra.

L490 er den stabile, sikre og omkostningsbevidste løsning. Et smart valg til virksomheder med tempofyldte miljøer og mange møder. Mens L590 med sin større skærm og endnu bedre designoplevelse, også er ideel til kreative miljøer, hvor tegne-, arkitekt- og grafikprogrammer er en del af hverdagen.

Største fordele ved L490 og L590

 • Wi-Fi 6 support, samt en række indbyggede indgange, der gør det nemt at tilkoble diverse applikationer.
 • Up to 64GB DDR4 2 DIMM og nyeste Intel processer til en budgetvenligpris
 • En vægt fra 1.69 kg, der gør den nem at have med fra møde til møde

Medarbejdermålgruppe

De er perfekte til større virksomheder, der har brug for en fleksibel løsning, på tværs af forskellige afdelinger. Både L490 og L590 imødekommer alle de behov en hårdtarbejdende professionel vil støde på i hverdagen, og er derfor oplagte til større PC-indkøb til medarbejdere på tværs af afdelinger. De vil uden tvivl eliminere forsinkelser og langsomme reaktioner og gøre daglige PC-opgaver til en leg.

 

E-SERIEN

Ideel til mindre virksomheder

De bærbare PC’ere fra E-serien kan fås med op til 8. generations Intel® Core processorer samt mulighed for indsættelse af dobbeltharddisk og et dedikeret AMD-grafikkort.

De nye 90’er modeller E490 og E590 har begge langtidsholdbare batterier, fleksible storageløsninger og robust hardware, der nemt kan opgraderes. Et smart valg - både for forretningens produktivitet og økonomi.

Den 15.5” E590 er den perfekte løsning til mindre virksomheder, hvor den lidt mindre 14” E490 er et smart valg til mobile kontormiljøer med fleksible mødekulturer. E-serien tilbyder en fantastisk kombination af kvalitet og pris, hvilket gør den perfekt til små virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere en stabil og pålidelig ThinkPad til et overskueligt budget.

Største fordele ved E490 og E590

 • Budgetvenlige ThinkPads af høj kvalitet
 • Høj sikkerhed - en diskret TPM 2.0 chip, der krypterer og beskytter data
 • E590 har indbygget AMD grafikkort, mens E490 har Intel grafikkort med mulighed for opgradering
 • En god skærmoplevelse med indbygget HD anti-glare IPS display

Medarbejdermålgruppe

E-serien er et godt valg til medarbejdere, der har brug for en robust hverdagscomputer, de kan regne med. E490 og E590 har højkvalitets Intel processerer og AMD grafikkort (ikke indbygget i E490), og er derfor bestemt ikke skrøbelig PC’ere. Grundet det lidt tungere design, henholdsvis 1.84 og 2.1 kg er E490 og E590 dog ikke de oplagte ThinkPads til medarbejderen på farten.

 

X-SERIEN

Ideel til kreative miljøer

Kreative forretninger som f.eks. arkitekt- og ingeniørvirksomheder vil kunne drage fordel af X1 Extreme's power, der nemt kan håndtere tunge tegneprogrammer og lange arbejdstimer. X1 Extreme støtter op til fire skærmbilleder og er god til alt fra kreativt grafisk arbejde til gaming - for ikke at nævne virtual- og mixed reality.

X1 Extreme har 8. Generation H Series Intel® Core processor, NVIDIA® GeForce GTX 1050Ti grafik og op til 64GB hukommelse. Yderligere har den USB-C Thunderbolt 3-teknologi, som understøtter skærme med høj opløsning og dataenheder med stor ydeevne, hvilket gør den overlegen til selv de mest krævende PC-opgaver. Alt dette kombineres med en audio-visuel oplevelse af højeste kvalitet, takket være 4K HDR skærm med Dolby® Vision og Adobe RGB, kombineret med Dolby® Audio Premium og Dolby® Atmos*.

Største fordele ved X1 Extreme

 • En ThinkPad der kan alt – fra intens gaming til virtual reality. X1 Extreme er PC’en til både medarbejderen og IT-administratoren, der vil have 1. klasses-svaret på en ThinkPad.
 • En imponerede farveskala og Dolby Vision HDK-teknologi skærme for en ultimativ audio-visuel oplevelse.
 • Innovative funktioner tom ThinkShutter kameracover, ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæser

Medarbejdermålgruppe

Køber din kunde ind til en kreativ organisation med ambitionerne i top, vil han med garanti ikke fortryde X1 Extreme. Men udover at have performance og robusthed nok til at klare de mest advancerede content- og designopgaver, er X1 Extreme også den oplagte kompagnon for medarbjedere, der vil have en PC, der kan alt - både indenfor og udenfor kontorets vægge.

 

Hver virksomhed har forskellige behov og med det store udvalg af ThinkPad-modeller, kan du nemt finde en løsning, der bedst passer perfekt til dit forretningsbehov.

Hvis du stadig ikke er sikker på, hvilken model der passer bedst til din kunde, eller har andre ThinkPadspørgsmål, så kontakt os allerede idag.

Used with permission from Article Aggregator