Bruger du Microsoft Office 2010?

Hvis ja, så skal du lige kigge med her.

Udvidet support til Office 2010 udløber den 13. oktober 2020. Microsofts officielle anbefaling er, at opgradere til enten Office 365 ProPlus eller Office 2019.

Derudover "anbefaler vi også erhvervskunder som benytter produkter og underprodukter, der leveres af Microsoft og Microsoft Certified Partners, herunder Microsoft FastTrack til cloud-migration og Software Assurance Planning Services, til opgradering af deres produkter". Læs den officielle omtale her: Office 2010 End of Support Roadmap, udgivet af Microsoft.

Andre steder på Microsofts side ser virksomheden ud til at presse hårdt på for Enterprise-brugere at opgradere til Office 365 ProPlus.

"Opgradér til Office 365 ProPlus, et produkt, der er bygget til nutidens udfordringer og bogstaveligt talt bliver bedre hele tiden, når vi fortsætter med at innovere på tværs af - og investere i - oplevelsen."
Oplev fordelene ved AI og maskinlæring for at fremme kreativitet og innovation, realtidssamarbejde på tværs af apps og Microsoft Teams, som knudepunkt for teamwork. "

Alt dette er godt og godt og helt bestemt sandt. For nogle Enterprise-brugere kan Office 2019 imidlertid simpelthen være en bedre mulighed. Under alle omstændigheder er konklusionen, at support slutter for Office 2010.
Hvis du stadig bruger det, skal du lave migreringsplaner nu, og begynde at bruge et af de to ovennævnte produkter, før supportperioden udløber. Du finder detaljerede instruktioner om, hvordan du migrerer på Microsofts webside, hvis du ikke allerede har en klar forståelse af processen.

Bemærk, at Windows 10 Creators-opdateringen (version 1703) nu er nået slutningen af ​​tjenesten og vil ikke længere modtage kvalitets- eller sikkerhedsopdateringer.

Kontakt Mikla IT allerede i dag, hvis du vil have hjælp til overgangsfasen og opgradering af jeres systemer.

Da mange virksomheder står i samme situation, vil det være en god idé at booke os før alle de andre, så vi har tid til dig!

Used with permission from Article Aggregator