Julen 2019 er officielt over os, og det betyder desværre, at svindlere rundt om i verden igen har travlt.

Black Friday og Cyber ​​Monday markerer begyndelsen på en hård periode, hvor svindlerne gør alt for at få os til at hoppe på deres shoppingrelaterede svindel.

Forskere ved ZeroFOX har overvåget online-landskabet og har identificeret mere end 60.000 potentielle skadelige webshops, hvor de fleste af dem er rettet mod almindelige produkter, der ikke er kategoriseret som luksusartikler. Blandt den mest almindelige svindel i år hører falske kampagner, der lover gavekort, rabatter, der lyder for godt til at være sandt, eller kuponer, der lover en drastisk prisnedsættelse på en populær vare.

Tommelfingerreglen er: Hvis noget forekommer for godt til at være sandt, er det næsten helt sikkert! Det er også værd at bemærke, at dine personlige oplysninger er meget mere værdifulde, end du tror. Selv hvis du føler det, som om du sparer mange penge i bytte for en række personlige oplysninger, og at websitet ser sikkert ud, kan du ikke vide dig sikker.

Før du udfylder dine data eller tilmelder dig for at få en rabatkode eller få fratrukket procenter på dit køb, skal du stoppe op og tænke dig godt om først. Spørg dig selv hvordan det kan bruges mod dig senere, og om det er det værd at få misbrugt sine personlige oplysninger, eller aldrig at modtage varerne, men få trukket pengene alligevel.

Used with permission from Article Aggregator