I årtier har man talt om et kontantløst samfund. Indtil videre har den teknologi, vi har til rådighed, ikke helt indfriet forventningerne.

Selvfølgelig bevæger vi os i retning af et kontantløst samfund, men vi gør det i sneglefart. Heldigvis ændrer det sig, i det mindste hvis Amazon har noget at skulle have sagt om det. For nylig offentliggjorde US Patent and Trademark Office en patentansøgning fra Amazon med detaljer om et berøringsløst scanningssystem. Hvis virksomheden går videre med udviklingen af ​​den teknologi, der er beskrevet i patentsøgningen, kunne fremtiden se ud til at Amazon-kunder kan betale i kassetælleren ved blot at stryge deres hånd over  scanneren.

Endnu skal besøgende hos 'Amazon Go Cashierless Stores' scanne en app for at komme ind og tjekke ud.

I henhold til den indgivne ansøgning ville Amazons vision for teknologien være udviklingen af ​​"en scannerenhed, der bruges til at få rå billeder af en brugers håndflade, der er inden for et synsfelt for scanneren ... det første sæt billeder viser ydre egenskaber, såsom linjer og folder i brugerens håndflade, mens det andet sæt billeder viser interne anatomiske strukturer, såsom vener, knogler, blødt væv eller andre strukturer under hudens overflade. "

Used with permission from Article Aggregator