Gå direkte videre og læs hele beskrivelsen her: Mikla IT - GDPR

Hvordan gør vi?

Med vores GDPR løsning får I en startpakke der inkluderer 10 timers rådgivning fra en af vores IT eksperter, samt hele processen med at få orden på jeres data, så de følger alle GDPR regler.

Vi har de rette dokumentskabeloner, som vi benytter til at guide jer og arbejder derfra mod en løsning, som er tilpasset specifikt til jeres virksomheds situation.

Vores ekspert laver en gennemgang af jeres IT sikkerhed, og tester blandt andet om der ligger personfølsom data på forkerte steder i jeres systemer. Det kan dreje sig om CPR numre, pasnumre og andre følsomme oplysninger.

Mikla IT  kan levere Backup appliances, Backup-software og Cloud løsninger, som har rapportering bygget direkte ind i brugerinterfacet og har prognosticering af effekten af nedbrud og omfattende datainddrivelsesrapporter, der er tilgængelige i formater, der kan deles med ledelse eller revisorer.

Mikla IT leverer en sikkerhedskopierings- og kontinuitetsløsningen i verdensklasse, der indeholder state-of-the-art funktioner såsom avanceret ransomware-beskyttelse og predictive analytics baseret på machine-based learning. Vores løsninger tilbydes i størrelser og licensstrukturer, der passer til store og små virksomheder og dækker også cloud såsom Azure, Office 365 med mere.

Mikla IT leverer løsninger, som forenkler processen med at definere og administrere data retention policies for både on-site backup og data i Cloud.

En af de mest omtalte artikler i GDPR er artikel 17; retten til at blive glemt. Mikla IT bruger leverandører, som leverer Recovery Series og Backup, som inkluderer intuitiv søgefunktionalitet, der gør det muligt for administratorer at finde bestemte filer. Administratorer kan derefter vælge at slette data efter behov. Det skal dog bemærkes (afhængigt af datakilden) kan sletning kræve "erasing" af en blok af data, og administratorer skal også være opmærksomme på, hvordan andre regler for overholdelse kan blive påvirket.

Mikla IT leverer løsninger, der hjælper administratorer med at opfylde kravet om at give rollebaseret adgangskontrol, og gør det muligt at administrere og begrænse adgangen til data.

Med backup løsninger, som Mikla IT leverer, kan data krypteres in-flight ved at bruge "military grade encryption".

Mikla IT bruger Instant Recovery, som  gør det nemt at genoprette tabte data på få sekunder.

Læs meget mere her: MIKLA IT - GDPR