Vær opmærksom på, at Microsoft har annonceret det vil begynde udfasning af 32-bit versioner af Windows 10, og de begynder med PC producenterne (OEM).

Ændringen er effektiv fra maj 2020-udgivelsen.

Microsoft havde dette at sige om den seneste ændring:

"Fra og med Windows 10, version 2004, skal alle nye Windows 10-systemer bruge 64-bit builds til OEM-distribution. Dette påvirker ikke 32-bit kundesystemer, der er fremstillet med tidligere versioner af Windows 10. Microsoft er fortsat forpligtet til at levere funktions- og sikkerhedsopdateringer på disse enheder, herunder fortsat 32-bit medietilgængelighed på ikke-OEM-kanaler for at understøtte forskellige scenarier for installation af opgraderinger."

Det korte af det lange er at denne ændring lyder langt værre end det er. Den enkle sandhed er, at denne ændring kun vil påvirke omkring 0,20 procent af Windows 10 installertioner i verden. Langt størstedelen af Windows 10-installationerne bruger allerede 64-bit versionen af operativsystemet. Alligevel, hvis du er en af de få brugere, der er afhængige af 32-bit version, bør du være opmærksom på, at dette er det første af flere trin, der gradvist vil se Microsoft support for 32-bit forsvinde helt.

Samlet set er de fleste brancheeksperter enige om, at dette er et godt træk. Med sådan en lille brugerbase vil systematisk eliminering af 32-bit support fjerne en bred vifte af potentielle problemer og udviklingskonflikter, der kan opstå som følge af at understøtte begge arkitekturer.

Bottom line er: Det strømliner og forenkler alles liv, hvilket betyder, at Microsoft, og enhver virksomhed, der udvikler Windows-kompatibel software vil have en ting mindre at bekymre sig om. Vi hilser Microsofts beslutning velkommen, og hvis du er en af de håndfuld 32-bit brugere, så vær opmærksom på, at du bliver nødt til at opgradere før, snarere end senere.

Used with permission from Article Aggregator