For nylig annoncerede Microsoft en lille, men vigtig forbedring til en af sine signatur produkter, Microsoft Word.

Virksomheden planlægger at udrulle et plagiat kontrol værktøj som fungerer sammen med en virtuel skriftligt assistent drevet af virksomhedens stadig mere kraftfulde AI / Machine Learning kode.

Hvis du er interesseret i at prøve det, er det i øjeblikket tilgængeligt for kunder, der bruger Microsoft 365 EDU A3 og A5. Planen er at gøre den tilgængelig for alle Microsoft 365-kunder fra juli 2020 til Uddannelseskunder og for forbruger- og enterprise-brugere inden efteråret 2020.

I første omgang vil den nye funktion kun understøtte engelsk, men senere på året vil der blive tilføjet yderligere sprogsupport.

Mike Tholfsen, Microsofts primære produktchef, havde dette at sige om den nye tilføjelse:

"Drevet af Bing Search, kan lighedscheckeren identificere og hjælpe forfattere med originalitet i deres tekster og assistere med at sikre passende anerkendelse af den oprindelige forfatter via værktøjer, der letter den nemme indsættelse af relevante citater. Dette kan hjælpe forfattere i at fokusere mindre på mekanik og mere på indholdet.

Når det drejer sig om tilføjelse af citater, kan brugerne vælge mellem MLA, APA eller Citater i Chicago-stil. Word tilføjer dem automatisk efter behov baseret på det valg, der er foretaget. Citeret tekst vil også automatisk være omgivet af anførselstegn, selvom brugerne vil have mulighed for at slette dem som ønsket.

Hvis en tekstblok, der er længere end 40 ord, automatisk svarer til noget andet online, formateres teksten automatisk som en citat blok.

Bemærk, at for at gøre brug af den nye funktion, skal brugerne installere eller aktivere Microsoft Editor, som vil gøre det muligt at bruge den i Office 365 og Outlook. Microsoft Editor er også tilgængelig som en separat browserudvidelse til både Google Chrome og Microsoft Edge.

Used with permission from Article Aggregator