Familiesikkerhedsfunktioner har været en del af Windows 10-oplevelsen siden udgivelsen, og disse værktøjer blev gjort tilgængelige på Xbox sammen med udgivelsen af Windows 10. Du kan faktisk allerede bruge dem på din hjemmecomputer og din Xbox.

Denne beskyttelse har hidtil været utilgængelig fra Microsoft for brugere af Android eller iOS-enheder, indtil nu.

For nylig afslørede Microsoft deres nye Family Safety App, som bliver stillet til rådighed for både Android og iOS-brugere. Den nye app er i øjeblikket i begrænset preview mode for alle, der ønsker at tjekke det ud, og vil være mere bredt tilgængelige i de kommende uger.

Her er et hurtigt eksempel på, hvad det kan gøre for dig:

  • Opret sikre surfingrum til dine børn: Hvis du ikke ønsker, at dine børn ved et uheld kommer til at se voksent indhold, kan du aktivere aldersbaserede filtre for at oprette en delmængde af børnevenligt indhold, der definerer dit barns websurfingoplevelse på mobilenheder.
  • Protokoller til websporing: Du kan også få adgang til en oversigt over, hvor meget tid dine børn bruger online, hvilke websteder de oftest besøger, og hvilke søgeord de indtaster. Derudover kan du indstille appen til at sende dig en meddelelse, når et af dine børn forsøger at downloade et spil eller en app til større børn eller voksne fra Microsoft Store.
    Sporing af placering: Ud over at overvåge deres webaktivitet gør appen det muligt for forældre at spore placeringen af deres børn.
  • Indstilling Grænser: Endelig giver appen dig mulighed for at angive brugsgrænser for dine børn, så hvis du kun vil have dem til at få adgang til internettet i 3 timer om dagen, kan du få det til at ske. Når de bruger deres tildelte tid, er de afskåret.

Det er god og nyttig app, fordi det giver dig en ting mindre ting at bekymre dig om, hvad dine børn angår. Hvis du vælger at bruge app'en anbefaler vi at anvende en privat Microsoft konto.

Used with permission from Article Aggregator