Netværkssikkerhed bør være første prioritet for virksomhederne i københavnsområdet. Med ransomware, hackerangreb, sårbarheder og datatyveri, der påvirker virksomheder over hele verden på daglig basis, er det bare et spørgsmål om tid, før din virksomhed bliver ramt. Mikla IT's mål er at give dig den bedste sikkerhed og beskyttelse, samtidig med at du holder dine unikke behov og budget i tankerne.

I dag prøver hackere, angribere og endda automatiserede webbots at få adgang til dit netværk og i sidste ende få adgang til kunde- og virksomhedsinformation. Når det lykkes, kan de låse dine data - eller værre, de kan frigive dine kundeoplysninger til hele verden.

Med det store antal sikkerhedstrusler, virksomheder står over for, er det vigtigt at evaluere de sårbarheder, der kan påvirke din virksomhed. Tabte indtægter på grund af nedetid eller store bøder på grund af datanedbrud bør ikke være en mulighed og kunne påvirke virksomhedens overlevelsesevne

Ikke alene er det nødvendigt at beskytte et netværk mod udefrakommende trusler, men interne trusler kan også være en stor sårbarhed. En del af en grundig netværkssikkerhedsplan er at sikre, at medarbejderne bruger deres sunde fornuft til at være med til at holde firmas netværket sikkert.

Hvis du gemmer kundedata, privat information eller tager kreditkortsbetalinger, er netværkssikkerhed ikke længere en mulighed, men en nødvendighed, da I som virksomhed skal forholde jer til den ny persondatalov også kaldet GDPR og PCI. Mikla IT hjælper jer med at forstå disse love og hvad de kræver af jer som virksomhed.

Beskyttelse af dine oplysninger og dine kunders data er en af Mikla IT's specialitet. Vores virksomhed er førende inden for netværkssikkerhed. Vi kan evaluere dit nuværende netværksmiljø og give en komplet vurdering af dit samlede sikkerhedssundhed. Vores sikkerhedseksperter vil så give og gennemføre en komplet sikkerhedsplan for at give en omfattende sikkerhedsløsning for at sikre, at du har den bedste chance mod nuværende og fremtidige trusler.

Kontakt os i dag for mere information.