Når du har brug for IT-drift og IT-support services i København og omegn for at sikre at jeres netværk kører optimalt for jeres virksomhed, så overvej Mikla IT. Vi kan administrere alle dine it-tjenester til et fast månedligt beløb, så du kan fokusere på at få din virksomhed til at vokse. Lad Mikla IT passe din samlede drift og vedligeholde alle systemer og data i virksomheden. Lad os give dig den tryghed du fortjener i din virksomhed med it-drift og support.

Når du tilmelder dig vores Managed IT-service, er her nogle af de væsentlige fordele:

  • Skræddersyede løsninger – Vi ved, at hver virksomheders behov er helt forskellige, så vi tilbyder 100% tilpassede løsninger til enhver virksomhedsstørrelse eller budget.
  • Faste omkostninger 24/7 – Vi er der når du har brug for det. Mikla IT opkræver dig ikke mere, når dit netværk er nede eller en server fejler. Vores faste ydelse dækker det hele.
  • Forbedret produktivitet – Undgå stress ved netværksfejl, da vores løsning indbærer overvågning af dine computere og netværk døgnet rundt for at forhindre problemer, før de sker.
  • Vi er altid til rådighed – En del af, hvad der gør vores løsning/ydelse så usædvanlige, er, at vi altid er tilgængelige, uanset tid eller sted.

Du kan trygt overlade din IT-drift til os. Kontakt os i dag for mere information