Under Microsoft Ignite-konventionen 2019 annoncerede virksomheden en ny funktion, som de havde planer om at føje til Exchange Online.

Den nye funktion, døbt "plus adressering" ville give Office 365 Exchange-brugere mulighed for at oprette et potentielt ubegrænset antal engangs-e-mail-adresser ved hjælp af en + afgrænser.

Det er praktisk, da der findes så mange websteder, som kræver en e-mail-adresse fra dig, før de vil give dig adgang til de oplysninger, du er ude efter - derfor er det en fantastisk tilføjelse til en allerede fremragende service.

Hvis du bruger Exchange Online, er der gode nyheder. funktionen Microsoft talte om sidste år er nu tilgængelig, og du kan prøve den, så snart det passer dig.

Når du opretter en ny, disponibel e-mailadresse, dirigeres alle e-mails, du får til den pågældende adresse, automatisk til din indbakke til gennemsyn. Hvis du vil holde din indbakke fri for rod, er det bare at oprette en ny indbakkeregel, der automatisk omdirigerer disse meddelelser til en anden mappe i din indbakke, så du kan holde styr på alt.

Bemærk, at den nye funktion er deaktiveret som standard, men administratorer kan nemt aktivere funktionen, hvis de ønsker det. Det kan du gøre ved at oprette forbindelse til Exchange Online PowerShell og køre følgende kommando:

Set-OrganizationConfig -AllowPlusAddressInRecipients $true

Vi synes, det er fantastisk, at Microsoft har lavet denne tilføjelse, men retfærdigvis er det en funktion som Google har stillet til rådighed for sine G-Mail-brugere i temmelig lang tid, så Microsoft er mere end lidt sent ude med denne funktion.

Men bedre sent end aldrig som man siger, og kudos til Microsoft for at tilføje en funktion med høj værdi, som uden tvivl blive godt modtaget af en betydelig del af Microsoft/Office 365 brugerne. Tjek det ud i dag. Når du først har brugt funktionen til at tilmelde dig noget, vil du opleve hvor praktisk og værdifuld den er.

Used with permission from Article Aggregator