Din virksomhed er afhængig af dine IT-systemer. Vi er overbeviste om, at vi er den eneste netværkstjeneste, IT support eller IT-konsulentvirksomhed i Københavnsområdet, der tilbyder disse fordele til din virksomhed.

Her er årsagerne til, at du kan regne med, at Mikla IT holder dig og din virksomhed i gang:

 • Hurtige tilbagemeldinger – Tilbagemelding garanteret indenfor en time eller mindre. En levende person vil besvare  dit opkald, ellers kan du selv indtaste en serviceticket i vores  servicesystem. Vi kan logge ind på din computer eller server via fjernstyring og hermed løse mange problemer med det samme, uden at du skal vente på, at en konsulent  kommer til dig.
 • Anerkendelse - Mikla IT har eksisteret siden 2014, og er en respekteret virksomhed i branchen.  Vores bedste præstationer er det store antal langsigtede kunder, der år efter år vælger at sætte deres lid til os.
 • Erfaring - Vi ansætter kun professionelle teknikere med mindst 5-10 års erfaring, men oftest med langt flere års erfaring. Vi tilbyder vores teknikere videreuddannelses-muligheder regelmæssigt for at give dem mulighed for at forblive opdateret på den nyeste teknologi. Vi uddanner ikke folk  på din regning.
 • Forretningsforståelse - Vi designer, evaluerer og retfærdiggør teknologiløsninger på baggrund af en grundig forretningsforståelse med henblik på fordelene for netop din virksomhed.
 • One Stop Shop - Vi håndterer alle aspekter af din IT-infrastruktur, herunder hardware og softwarehåndtering, leverandør til din internetforbindelse, website administration og vedligeholdelse samt andre relaterede teknologibehov. Vi fokuserer på dit IT, så du kan fokusere på din virksomhed.
 • Proaktive - Vores service-filosofi er proaktiv, ikke reaktiv. Med den nyeste overvågning og styring af netværk overvåger vi dit netværk 24/7 for at identificere problemer og adressere dem, FØR de bliver til problemer, hellere det end når skaden først er sket.
 • Omfattende projektledelse - Vores omfattende erfaring med at styre alle typer af komplekse projekter betyder, at vi vil håndtere alle detaljer og koordinere alle leverandører, så du kan være sikker på at dit projekt vil blive gennemført til tiden og uden at overstige budgettet.
 • Ingen ”nørde-snak” her - du fortjener at få dine spørgsmål besvaret på et forståeligt og simpelt sprog. Vores teknikere vil tydeligt forklare, hvad der sker, så du forstår
  100%, hvad der foregår.
 • Tilfredshedsgaranti - Vi ønsker, at du er helt igennem tilfreds med vores ydelser og vi vil gøre alt, hvad der skal til for at gøre dig så tilfreds som muligt. Intet bøvl, ingen problemer.