Mikla IT Windows 10 downgrade

Er Windows 10 opgraderet automatisk?

Opgraderingen kan ske automatisk på maskiner der har slået automatiske opdateringer til. Pludselig ser brugerfladen anderledes ud og før du er gået igennem Windows 10 opsætningsmenuen, så kan du ikke logge på fjernskrivebord. Læs herunder hvordan du nedgraderer fra Windows 10 til den tidligere version af Windows, som eks. Windows 8.1, 8 eller Windows 7.

Kan man få tidligere udgaver af Windows tilbage?

Man kan indenfor 30 dage nedgradere en computer som er blevet opgraderet til Windows 10. Så opdager man det, så er det med at få det gjort.

Er der gået mere end 30 dage, så gå til bunden af dette indlæg.

Hvordan du nedgraderer fra Windows 10

Gendan den tidligere version af Windows ved at følge denne korte guide:

  1. Åbn start
  2. Vælg Indstillinger
  3. Vælg Opdatering og sikkerhed (Update & Security)
  4. Ude til venstre kan du vælge Genoprettelse (Recovery)
  5. Nu har du flere muligheder, hvor en knap skulle tillade dig at gå tilbage til den tidligere version af Windows. (Go back to Windows 7 or Go back to Windows 8.1)

Mikla IT Nedgrader fra Windows 10

Du kan ikke regne med at alt fungerer som tidligere, da Windows 10 skabte en ny systemfolder og nu har genoprettet den gamle. Nogle programmer vil måske fungere, men andre vil have behov for at blive geninstalleret. Så tjek at maskinen fungerer til det behov I har.

30 dage efter Windows 10 opgradering

Er der gået 30 dage, så er du nødt til at kigge på andre muligheder og her henviser vi til Windows Support guiden for alle Windows 10 gendannelsesmuligheder.