Outsourcing af overvågning, styring og support af netværkets infrastruktur forenkler kompleksiteten af alle processer i dit netværk. Når din virksomhed bruger Netværk som en Service (NaaS), har du et billigere alternativ i forhold til den traditionelle in-house netværks management. Samtidligt sparer du op på personale- og træningsomkostninger ved vedligeholdelse af netværkets infrastruktur i din virksomhed: Denne service gør det muligt for dit IT personale at fokusere på mere vigtige, strategiske og indtægts-genererende opgaver, som adskiller din virksomhed fra andre konkurenter på markedet.

Det koster faktisk mange penge, når en virksomhed skal ansætte en IT ingeniør, som skal oplæres og som vil være i din virksomhed i ca. 2 år, før han/hun finder et nyt job med nye udfordringer. Derfor er NaaS den bedste løsning for dig, hvis din virksomhed ikke har tid og ressourcer til at hyre og oplære nye IT medarbejdere, og samtidigt ønsker at have en god og stabil drift af IT netværk og IT infrastruktur i din virksomhed.

MIKLA IT har flere års erfaringer i at levere Netværk som en Service til vores kunder, og derfor tilbyder vi forskellige løsninger til forskellige virksomheder tilpasset jeres virksomheds størrelse og behov.

MIKLA IT tilbyder udover almindelige support- og/eller driftsaftaler en komplet netværksløsning med alle elementer: installation, drift, vedligehold, hardware, software og overvågning. Det er vores bud på hvad Network as a Service er – en enkel aftale, som indeholder alt der har med netværk at gøre indenfor en fast ramme, det er simpelt at budgettere med.

MIKLA IT tilbyder løsninger til virksomheder med op til 1000 medarbejder, eller endnu større virksomher:

  • Ingen længeregående aftale – kun 6 måneders binding
  • Mulighed for at skalere op og ned efter behov
  • Intet behov for investeringer
  • Fast aftale med budgettérbare udgifter

Kontakt os allerede idag, så vi kan finde en løsning, som passer til jer.