Microsoft 365 Business er designet til at løse de daglige udfordringer, som små og mellemstore virksomheder (SMV'er) står over for. Microsoft 365 Business gør det muligt for SMV'er at blive mere konkurrencedygtige ved at give dem mulighed for at udnytte AI og cloud komponenter, der er fuldt integreret i Office apps. Microsoft 365 Business gør samarbejdet hurtigt, enkelt og sikkert for at styrke teamwork og øge produktiviteten. I sidste ende er Microsoft 365 Business designet til at give nem adgang til avancerede teknologiløsninger til overkommelige omkostninger for at hjælpe SMV'erne med at vokse. Hvis du er i et konkurrencepræget marked og kører en lille virksomhed, er det ufordelagtigt at vente på at se, hvad dine konkurrenter gør og derefter indhente markedet. Men din virksomhed har heller ikke en fordel af at foretage store infrastrukturinvesteringer i nye teknologier og systemer. Derfor er ​​Microsoft 365 Business designet til at løse de teknologiske udfordringer:

  • Holde din teknologi up-to-date: Som SMV er det svært at holde øje med ændringer i teknologi og opdatere dine nuværende systemer. Enhver tech opdatering er tidskrævende - hvad du har brug for er en teknologi, som passer til dine behov og som er fleksibel og kan implementeres på kort tid.
  • Arbejdsstyrke er destributret via mobilenheder: Ifølge en Yougov-undersøgelse indrømmer 71% af medarbejderne i små og mellemstore virksomheder at de har adgang til arbejdsindhold på deres personlige mobilenheder.
  • Derfor giver Microsoft 365 Business SMV'er og deres medarbejdere adgang til, sikkert, at have arbejdsindhold på mobilenheder.Beskyttelse af følsomme data: 53% af SMV'erne indsamler følsomme oplysninger, som CPR, og 1 ud af 5 SMV'er indsamler bankkontooplysninger. På grund af dette og stigningen i databrud er det vigtigt at have en teknologi til at beskytte forsætlig eller utilsigtet transmission af følsomme data, der kan udsætte din virksomhed for uoverensstemmelser med datapolitikker eller forårsage trusler mod din forretning.
  • Cyber ​​Threats & Phishing-ordninger: 72% af SMV'erne mener, at deres firma er meget sårbart over for at blive et offer for cyber-angreb. Det er vigtig at have teknologien på plads, som forhindrer dig og dine medarbejdere mod at blive ofre for phishing-angreb og social engineered ransomware-angreb.

Microsoft 365 Business samler de bedste produktivitetsegenskaber, som gør det muligt for dig og dine medarbejdere at oprette og forbinde fra hvor som helst, på en hvilken som helst enhed, samtidig med at det giver dig ro i sindet med avancerede sikkerhedsfunktioner for at beskytte dine forretningsoplysninger fra trusler.

Microsoft 365 Business hjælper dig også med at opbygge din virksomhed gennem specifikke værktøjer, der hjælper dig med at interagere med og finde nye kunder.

Med Microsoft 365 Business har du et abonnement, der muliggør samarbejde, har værktøjer, der hjælper dig med at vækste din virksomhed, samtidig med at det giver dig ro i sindet ved at bevare dine forretningsoplysninger.

Læs mere: https://mikla-it.dk/index.php/office365-azure-googleapps/