Hvis du har børn, der har Apple-enheder, skal du være opmærksom på, at den seneste opdatering til iOS 13.3 inkluderede en funktion kaldet Kommunikationsgrænser.

Det er designet til at give forældre mulighed for at indstille forældrekontrol for at forhindre, at deres børn taler til, sms eller facetimer med personer, der ikke allerede er på deres kontaktliste.

Det er en lille, men vigtig tilføjelse. Hackere, svindlere, mobbere eller fremmede kan let få telefonnumre, der tilhører børn. Endnu værre kan de derefter chikanere eller true dem på forskellige måder.

Desværre var der problemer med implementeringen af ​​funktionen. For det første tillader en fejl i koden børnene at føje et nyt nummer til adresselisten over kontaktbøger og bruge det som et springbræt til at omgå restriktionerne, der er pålagt af softwaren.

Fejlen blev opdaget af ansatte på CNBC, som var i stand til at vise, at funktionen fungerede fint på enheder, der er bakket op af iCloud, men ikke andre tjenester som Googles Gmail.

Todd Haselton fra CNBC havde dette at sige om opdagelsen:

"Et barn skal ikke være i stand til at tilføje kontakten til iPhone's adressebog, uden at deres forælder først har indtastet deres pinkode, hvis funktionen fungerer korrekt."

Det er en kortfattet beskrivelse af både problemet og en løsning. Lige nu er Apple i gang med at generere en løsning. Selvom virksomheden ikke har sagt så meget, er der en meget god chance for, at virksomheden ved den næste opdatering har en løsning i hånden.

Hvis du bruger funktionen allerede, kan du, indtil rettelsen er klar, bruge funktionen Downtime. Det giver brugerne mulighed for at begrænse adgangen til apps i henhold til en foruddefineret tidsplan. Det er ikke perfekt, men det fungerer på kort sigt.

Used with permission from Article Aggregator