Microsoft har for nylig lavet en annoncering, der kan have en stor indvirkning på din virksomhed, hvis du stadig bruger Internet Explorer eller den ældre version af Microsoft Edge.

Redmond giganten offentliggjorde datoerne for hvornår Microsoft 365 og Windows 10 ikke længere vil understøtte disse browsere.

Her er de datoer du skal kende: Fra den 30 November 2020 vil Microsoft 365 begynde processen med at afslutte support til Internet Explorer 11, ligesom Microsoft Teams ophører med at supportere disse browsere.
Resten af Microsoft 365 apps slutter med at understøtte IE 11 den 17 august 2021. Hvad angår Edge Legacy, er support slut datoen den 9 marts 2021.

Ifølge et Microsoft blog-indlæg:

"Det betyder, at kunderne efter ovennævnte datoer vil have en forringet oplevelse eller ikke vil kunne oprette forbindelse til Microsoft 365-apps og -tjenester på IE 11...Nye Microsoft 365-funktioner vil ikke være tilgængelige, eller visse funktioner kan ophøre med at fungere, når de får adgang til appen eller tjenesten via IE 11, og vil dermed give en forringet oplevelse."

Hvis du tænker, at du blot kan fortsætte med at bruge Microsoft 365 ved hjælp af Edge i Internet Explorer-tilstand, har Microsoft allerede understreget, at en sådan strategi ikke vil udvide IE-adgangen til Microsoft 365-produkter ud over de datoer, der er anført ovenfor."

Blogindlægget fortsætter:

"Microsoft vil fortsat understøtte Internet Explorer 11. Internet Explorer er en komponent i Windows-operativsystemet og følger livscykluspolitikken for det produkt, hvor det er installeret.... For kunder, der har forretningskritiske, business-apps, der kører på IE 11 i dag, er IE 11 fortsat en understøttet browser."

Hvis du er afhængig af Microsoft 365, og du stadig bruger Microsofts ældre browserteknologi, er tiden nu inde til at migrere væk fra dem. Hvis du ønsker at forblive i Microsofts økosystem, kan du begynde at migrere til virksomhedens Chrome-baserede Edge browser.

Microsoft har lavet detaljerede support artikler, der skal bidrage til at gøre overgangen glat.

Used with permission from Article Aggregator