Google har et solidt omdømme, når det gælder at skabe en stabil strøm af forbedringer til dets store og voksende base af produkter og tjenester. De har demonstreret en god track record, når det kommer til at forbedre brugeroplevelsen. For nylig har de bevist det igen ved at tilføje en ny funktion til Gmail, der giver dig mulighed for at videresende en eller flere e-mails, du har modtaget som vedhæftede filer.

Denne forbedring gør det muligt for modtagerne af din videresendte meddelelse at åbne den vedhæftede e-mail og se den i sin originale form med dens overskrifter intakt. Selvom det er nyttigt for individuelle Gmail-brugere, er det utroligt nyttigt for sikkerhedsfolk, netværksadministratorer og serveradministratorer, der ofte har brug for at undersøge e-mail-headere.

Der er to forskellige måder, du kan bruge den nye funktion på. Opret først en ny tom e-mail-besked, og træk og slip en eller flere e-mails i den meddelelse, du skriver. For det andet kan du vælge de e-mails, du vil videresende, klikke på menuen, der løber over toppen af ​​din indbakke og vælge "Videresend som vedhæftet fil".

Uanset hvilken metode du vælger, vil de e-mails, du vedhæfter, blive sendt som en EML-fil, som understøttes af de fleste af de e-mail-klienter, der er i brug i dag. Endnu bedre er det at der ikke er en øvre grænse for antallet af e-mails, du kan sende som vedhæftede filer.

Når du modtager en vedhæftet EML-besked, åbnes den i et nyt vindue ved at klikke på den.

Bemærk, at den nye funktion i øjeblikket rulles ud og ikke er tilgængelig universelt på dette tidspunkt. Du kan se om du har funktionaliteten, når du klikker på menuen med tre punkter og ser en ny mulighed: "Videresend som vedhæftet fil."

Selv hvis du ikke personligt har meget grund til at bruge denne nye funktion, er det store nyheder og vil være en enorm velsignelse for administratorer. Kudos til Google for tilføjelsen.

Used with permission from Article Aggregator